hkhkj

Dacă îi recunoști, anunță Poliția! Indivizii din imagini sunt căutați pentru furt – (VIDEO)

Bărbații care apar în imagi sunt căutați de polițiștii sectorului Centru, fiind suspectați de furt.

În primul caz polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 6 aprilie de către un bărbat, care le-a comunicat că i-a fost sustras portmoneul în timp ce se afla într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare. La fața locului victima în vârstă de 30 de ani a declarat că a lăsat scurta pe scaun și a ieșit până afară iar când s-a întors a depistat lipsa portmoneului în care avea suma de 4.500 lei.

Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere instalate în incinta localului care au surprins momentul sustragerii portmoneului. După ce a sustras portmoneul bărbatul în grabă a părăsit locul faptei.

Al doilea caz a avut loc în noaptea de 31 mai. Doi indivizi au intrat în scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Melestiu, de unde au sustras două biciclete lăsate fără supraveghere de către proprietar pe holul blocului. Prejudiciul cauzat fiind estimat de partea vătămată la 6.000 lei.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru furt în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Persoanele care i-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestora, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 069 306 175.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green