foto-44

Dacă îl recunoşti, anunţă Poliţia! Bărbatul din imagine a sustras dintr-un magazin un dispozitiv în valoare de 4.000 de lei – (VIDEO)

Individul care apare în imagini este căutat de către poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie mun. Chişinau, fiind bănuit de comiterea unui furt. Aflându-se într-un magazin, amplasat pe strada Calea Orheiului, bărbatul a sustras o mașină de găurit în valoare de 4.110 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime  de la 6.000 lei până la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 068 416 103 sau 902.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green