1-57243

Dafina Gercheva, rezident-coordonator al ONU în Moldova, la final de mandat. Președintele i-a conferit „Ordinul de Onoare”

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Dafina Gercheva, rezident-coordonator al ONU în Moldova, reprezentant rezident al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în legătură cu încheierea misiunii sale în țara noastră.

Șeful statului i-a adresat mulțumiri pentru implicarea sa activă în dezvoltarea sectorului social și umanitar a Moldovei, pentru realizarea numeroaselor programe de profil pe ambele maluri ale Nistrului. „Consider activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată a realizării misiunii”, a menționat Igor Dodon.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în procesul de realizare a obiectivelor de dezvoltare durabilă, șeful statului a semnat un Decret privind conferirea înaltei distincții „Ordinul de Onoare” Dafinei Gercheva. De asemenea, președintele a felicitat-o cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, dorindu-i succes în activitatea sa profesională.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green