i89

Dansatorii moldoveni au cucerit aurul la Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino

Perechea de dansatori formată din Daniil Porcesco-Gozun și Anastasia Grunzu a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino, care s-a desfășurat la Chișinău pe 14 mai. 

Pe locul II s-au clasat dansatorii din România, Eduard-Florentin Coman și Irina Elena Tudorache. Podiumul de premiere a fost completat de sportivii din Rusia, Nikita Olinichenko și Elizaveta Pustornakova.

În cadrul competiției au participat 59 de perechi din 32 de țări din Europa. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Dansului Sportiv din Moldova și Clubul Sportiv de dans „Codreanca”.

Pentru titlul de campioni europeni la dansurile latino-americane au concurat sportivii din Moldova, România, Rusia, Letonia, Danemarca, Portugalia, Suedia, Irlanda, Germania, Ungaria, Finlanda, Norvegia, Austria, Franța, Spania, Turcia, Italia, Slovacia, Elveția, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Israel, Cipru, Serbia, Belarus, Lituania, Ucraina, Estonia, Polonia, Cehia, Grecia.

Foto: mts.gov.md

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Divin at |

  Salutare tuturor,

  Sunt creditor privat în împrumut, creditor fiabil și de încredere; Îi împrumut companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Dacă vi s-a refuzat o bancă sau o instituție financiară pentru un alt motiv pentru împrumut. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut de mașină, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate și capital de risc? Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut Dacă sunteți interesat de o ofertă de împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (divineloanfirm622@gmail.com)
  Salutari,

  Divin.

  Reply
 2. dorina at |

  BANI ACASA: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: dorina.grigore1956@gmail.com

  Reply
 3. Anonymous at |

  Bravo moldoveni!!!!!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green