i89

Dansatorii moldoveni au cucerit aurul la Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino

Perechea de dansatori formată din Daniil Porcesco-Gozun și Anastasia Grunzu a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans la Tineret, secțiunea Latino, care s-a desfășurat la Chișinău pe 14 mai. 

Pe locul II s-au clasat dansatorii din România, Eduard-Florentin Coman și Irina Elena Tudorache. Podiumul de premiere a fost completat de sportivii din Rusia, Nikita Olinichenko și Elizaveta Pustornakova.

În cadrul competiției au participat 59 de perechi din 32 de țări din Europa. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Dansului Sportiv din Moldova și Clubul Sportiv de dans „Codreanca”.

Pentru titlul de campioni europeni la dansurile latino-americane au concurat sportivii din Moldova, România, Rusia, Letonia, Danemarca, Portugalia, Suedia, Irlanda, Germania, Ungaria, Finlanda, Norvegia, Austria, Franța, Spania, Turcia, Italia, Slovacia, Elveția, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Israel, Cipru, Serbia, Belarus, Lituania, Ucraina, Estonia, Polonia, Cehia, Grecia.

Foto: mts.gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Bravo moldoveni!!!!!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green