vn

De frică să nu fie pedepsit de părinți, un copil de 11 ani din Edineț a plecat de acasă! Acesta a fost depistat la frontieră, înaintând pe jos

Pentru a scăpa de pedeapsa părinților, un minor din satul Lopatnic, raionul Edineț, a pornit pe jos în direcții necunoscute, ajungând astfel în zona de frontieră. 

La 23 februarie, în jurul orei 15:30, la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic s-a apropiat tatăl adolescentului și a solicitat ajutorul polițiștilor în căutarea feciorului de doar 11 ani, care lipsește de câteva ore.

Fiind luate sub observare și verificare toate căile de acces în localitate, inclusiv cele ce duc spre linia de frontieră, după o oră căutări, la aproximativ 500 de metri de sat, a fost observat copilul, care înainta pe traseu. La fața locului, polițiștii de frontieră au identificat minorul pierdut.

Băiatul a ajuns în siguranţă în familie, iar părinții au fost avertizați să fie atenți și să nu-și lase fără supraveghere copilul.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :arrow: :neutral: :mrgreen: :oops:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green