img (4)

Dificultăți de circulație a troleibuzelor din cauza mașinilor parcate neregulamentar! Primăria Chișinău vine cu un apel către șoferi

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul ultimelor trei zile se înregistrează blocaje de circulație a transportul public pe bd. Moscova, tronsonul str. Nicolae Dimo – str. Miron Costin, precum şi pe strada Alexandr Puşkin, din cauza automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabilă, sub reţeaua de contact.

Regia Transport Electric, în conlucrare cu inspectorii de patrulare, intervine în fiecare dimineață pentru a decongestiona traficul. Cu toate acestea, pe unele rute de troleibuz se înregistrează abateri de la program, de până la o oră.

Municipalitatea face apel către şoferii ca pe parcursul zilei să nu parcheze mașinile pe carosabil, pentru a permite intervenţia autospecialelor de deszăpezire, care lucrează la lărgirea părţii carosabile.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green