df

Documentar istoric marca Igor Dodon! Filmul promis de președinte va fi lansat în curând la cinematograf

Filmul documentar „Istoria Moldovei”, promis de Igor Dodon, va apărea pe ecrane la sfârșitul săptămânii curente. Despre aceasta a anunțat astăzi șeful statului pe pagina sa de Facebook. Acesta a subliniat că producția a fost elaborată sub patronajul președintelui.  

„Vă anunț că primul episod al documentarului „Istoria Moldovei” e gata elaborat. El a fost vizionat și analizat de un grup de specialiști în istorie, arheologie și etnografie și poate fi prezentat publicului larg”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, premiera filmului va avea loc la data de 13 noiembrie, la cinematograful „Patria-Loteanu”, cu începere de la ora 19:00. Imediat după evenimentul de lansare, documentarul va fi difuzat pe diverse canale media, TV, Internet, în fața auditoriilor din raioanele republicii.

„Vă asigur că veți fi impresionați de acest film, precum și de istoria foarte veche și foarte bogată în evenimente a țării și a poporului nostru”, a mai adăugat acesta.

23472289_2159803444045649_3056621921232001960_n
Foto: Igor Dodon via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Ce abilităţi are preşedintele nostru :!: :!: :!:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green