2

Dodon a adresat mulțumiri Rusiei pentru recunoașterea noii guvernări de la Chișinău

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Șeful statului a adresat mulțumiri președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară.

„Consider că susținerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii noii guvernări a Republici Moldova, este un caz excepțional care creează posibilități foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să îmbunătățim viața cetățenilor Republicii Moldova”, a specificat Igor Dodon.

De asemenea, părțile au discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și au fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică.

În context, șeful statului a menționat importanța întrevederilor de lucru cu Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, și cu vicepremierul Dmitrii Kozak, preconizate în data de 21 iunie, la Minsk.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green