Dodon

Dodon a sesizat Curtea Constituțională cu privire la legea anti-propagandă: „Consider că aceasta atentează la principiile democrației…” – (DOC)

Președintele Igor Dodon a decis să sesizeze Curtea Constituțională în privința examinării constituționalității prevederilor legii anti-propagandă. 

„Reiterez poziția mea cu referire la așa-numitа „lege anti-propagandă”. Consider că ea atentează la principiile democrației și încalcă în mod direct drepturile fundamentale ale omului, garantate de Constituție și Convenția Europeană a Drepturilor Omului și anume: dreptul la libertatea de exprimare, libertatea presei, libertatea de opinie ș.a. Totodată, respectiva lege, contrar Constituției, instituie cenzura, fapt inadmisibil într-un stat de drept”, a motivat șeful statului.

Fotografia postată de Dodon Igor.Fotografia postată de Dodon Igor.

Codul audiovizualului al Republicii Moldova a fost completat cu norme privind securizarea spațiului informațional, în lectură finală, la 7 decembrie 2017. Modificările au fost aprobate cu votul a 61 de deputați și prevăd noi norme prin care se asigură protecția persoanelor, societății și a statului de eventuale tentative de dezinformare sau de informare manipulatoare din exterior și neadmiterii provocărilor cu caracter mediatic îndreptate împotriva Republicii Moldova. La 20 decembrie 2017, președintele Igor Dodon a întors Parlamentului legea respectivă.

Foto/Doc: impacttv.md/Igor Dodon via Facebook

Răspândește știrea!

5 Comentarii

 1. Lilian at |

  Dodon face ce ii spun rusii, acum rusii auspus FAS, iata el si cinta….

  Reply
 2. Alexei at |

  Pe deoparte, Dodon își permite să încalce prevederile Constituției, iar pe de altă parte vine cu acuzații precum că alții ar încălca Constituția, adică el e cu stea în frunte și i se permite sau cum?

  Reply
 3. ssssssssssssss at |

  Suntem un grup imens de musulmani si homosexuali care stam masati la granita RM gata sa dam buzna inauntru pentru a-l “corupe” pe “preacinstitul” vostru Igor Dodon,barbat frumos,privire reptiliana,posterior apetisant ,buze anus marca Putin, cu care vrem sa ne jucam de-a uniunea vamala.

  Reply
 4. Anonymous at |

  Dom. Dodon ca şi toţi celalţi de la conducere fac jocul cuiva, ştim cui.

  Reply
 5. aculina at |

  Credeam ca totusi Dodon este cetatean a RM ,dar se vede ca este sclavul lui Putin

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green