29472370_2363882470304411_2497265297879140487_n

Dodon: „E nevoie de activizarea dialogului dintre reprezentanţii Chişinăului şi cei ai Tiraspolului”

Preşedintele Igor Dodon a exprimat recunoştinţă conducerii Federaţiei Ruse pentru contribuţia plenară în problema reglementării diferendului transnistrean şi a remarcat necesitatea activizării dialogului dintre reprezentanţii Chişinăului şi cei ai Tiraspolului.

Despre acest subiect s-a discutat în cadrul întrevederii șefului statului cu viceministru al Ministerului Afacerilor Externe din Federația Rusă, Grigori Karasin.

În cursul întrevederii a fost pusă în discuţie dinamica negocierilor din ultimele luni, inclusiv realizarea deciziilor anterioare în formatul „5+2”, care au fost incluse atât în protocolul de la Berlin din anul 2016, cât şi în protocolul de la Viena din anul 2017.

Au fost abordate şi probleme de ordin general ce ţin de reluarea procesului politic şi perspectivele realizării unei reglementări ample a problemei transnistrene.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green