IMG_8422

Dodon, mulțumit de faptul că liderii din cadrul UEEA au salutat cererea sa privind atribuirea statutului de țară-observator pentru Moldova

Igor Dodon se arată mulțumit de faptul că liderii ţărilor ce fac parte din Uniunea Economică Eurasiatică au salutat cererea sa privind atribuirea Republicii Moldova statutul de țară-observator în cadrul acestei structuri. 

Într-o postare făcută pe Facebook, șeful statului menționează că obţinerea de către Moldova a respectivei calități este punctul de plecare pentru intensificarea cooperării, dezvoltarea relaţiilor strategice interstatale şi crearea unor oportunităţi substanţiale pentru dezvoltarea economică a ţării noastre.

„Le mulţumesc colegilor-preşedinţi din cele 5 state pentru decizia principială pozitivă referitor la aprobarea statutului de observator în cadrul UEEA pentru Moldova. În mod special, exprim sincere mulţumiri dlui Vladimir Putin pentru susţinerea în această şi alte chestiuni”, a subliniat Igor Dodon.

De asemenea, președintele a reiterat că Republica Moldova trebuie să aibă relații bune politice și economice atât la Vest, cât și la Est, „pentru a construi poduri, nu bariere”, în vederea avansării.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Şi ce dacă se bucurăăăăăă

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green