IMG_9366

Dodon: „Nu tot din ceea ce mi-am propus a fost realizat, dar în acest an am pus temelia unor proiecte care își vor găsi împlinirea în următoarea perioadă”

Igor Dodon a marcat astăzi un an de când a fost ales în funcția de președinte al Republicii Moldova prin votul direct al cetățenilor. Cu această ocazie șeful statului le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în el, au ieșit la votare și i-au oferit mandatul.

„La sigur că în fiecare zi a funcției mele nu am încetat să am în vizor solicitările și speranțele Dumneavoastră. Știu că nu toate obiectivele pe care mi le-am propus spre realizare au fost duse la bun sfârșit, dar în acest an am reușit să pun temelia unor proiecte politice și sociale care își vor găsi împlinirea în următoarea perioadă. Important este că în noua mea funcție am continuat să mă întâlnesc cu cetățenii, să fiu aproape de ei și să le ascult păsul și ori de câte ori a fost posibil, să le rezolv problemele pe care mi le-au prezentat”, a spus Igor Dodon.

În context, președintele a promis să fie la fel de deschis spre comunicare și de acum încolo și să continuie acțiunile pe care le-a demarat în domeniul relațiilor externe, în domeniul reîntregirii țării, în domeniul consolidării statalității. „În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte, eu îmi voi onora mandatul încredințat de cetățeni”, a subliniat acesta.

De asemenea, Igor Dodon a spus că un an a fost doar începutul, lucrurile cele mari încă urmează să vină și să fie realizate cu succes.

Amintim că, la 13 noiembrie 2016, în Republica Moldova s-a desfășurat cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial. Noul șef al statului a devenit liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, care a acumulat 835.010 de voturi, diferența dintre el și oponenta sa, Maia Sandu, fiind de 73.076 de voturi.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green