1

Dodon va contesta rezultatele alegerilor: Felicit preliminar oponenta

Igor Dodon o felicită ”preliminar” pe oponenta sa, Maia Sandu, cu rezultatele obținute în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Dodon a venit și cu un mesaj către alegătorii săi și a declarat că deocamdată nu este necesa să iasă în stradă, dar dacă va fi necesar acesta îi va anunța, transmite Basarabia.md, cu referire la Stiri.md.

”Cu cât mai mari sunt declarațiile, cu atât mai repede ne vom dezamăgi”, s-a adresat Dodon și către moldovenii care au votat-o pe Maia Sandu.

Acesta a declarat că o felicită pe Maia Sandu preliminar, din motiv că deocamdată nu este sigur că alegerile au fost petrecute legal.

Dodon a subliniat faptul că au fost înregistrate mai multe ”încălcări fără precedent, blocarea transnistrenilor, transportarea alegătorilor din țările membre UE, implicarea prin declarații ale altor lideri de stat”, a subliniat Dodon.

În acest context, președintele în exercițiu a declarat că va ”contesta rezultatele alegerilor în instanța de judecată”.

Candidatul susținut de PSRM a declarat că deocamdată va rămâne președinte în exercițiu până pe 24 decembrie 2020.

foto: joblist.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green