14974160

Dodon va efectua o nouă vizită în Rusia! Șeful statului a acceptat invitația lui Putin de a participa la Summit-ul informal al șefilor statelor-membre ale CSI

Igor Dodon va efectua o nouă vizită în Federația Rusă, la invitația omologului său rus Vladimir Putin. De această dată, președintele va participa la Summit-ul informal al șefilor statelor-membre ale CSI, care va avea loc la Moscova, la 26 decembrie curent.

În cadrul unei întrevederi la Reședința de Stat, ambasadorul Rusiei la Chișinău, Farit Muhametşin, i-a transmis lui Igor Dodon invitația. La rândul său, președintele moldovean a acceptat această invitație, confirmând că va participa.

Între altele, părțile au discutat chestiuni legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, dar și au făcut un schimb de opinii despre situația din regiune.

Oficialii au remarcat importanța reuniunii grupului interparlamentar de prietenie „Moldova-Rusia”, care a avut loc la Moscova, ieri, și la care au participat din partea moldovenească – membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai Adunării Populare a Găgăuziei, iar din partea Dumei de Stat a Federației Ruse – deputați din fracțiunea partidului „Edinaia Rossia” și „Spravedlivaia Rossia”.

Potrivit șefului statului, astfel de întâlniri contribuie, cu certitudine, la consolidarea și extinderea dialogului și a relațiilor moldo-ruse.

Foto: sputnik.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Încă una( vizită) în puşculiţa domn. Preşedinte!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green