1

Doi bărbați au fost reținuți pentru comiterea a două omoruri în capitală /// VIDEO

Doi bărbați, bănuiți de comiterea a două crime, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Ciocana. Indivizii sunt originari din mun. Chișinău și r-nul Drochia, ambii cu vârstele de 22 ani, la moment fără loc permanent de trai.

La 1 iunie curent a fost depistat primul cadavru, într-o construcție nefinisată amplasată pe str. M. Sadoveanu din capitală, cu urme de moarte violentă pe suprafața corpului. Alt cadavru a fost depistat pe data de 10 iunie curent, pe aceeași stradă, de asemenea cu urme de moarte violenta pe suprafața corpului. Victimele erau ambii bărbați, unul de 34, iar altul de 66 de ani.

Cadavrele acestora au fost duse la Centrul de Medicină Legală, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În urma expertizei medico-legale s-a stabilit că ambele victime au decedat în urma loviturilor aplicate pe diferite zone ale corpului.

Oamenii legii au reușit să rețină ambii suspecți. În cadrul audierilor, aceștia şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, povestind cu lux de amănunte circumstanţele în care au avut loc crimele. Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat după ce bănuiții au consumat băuturi alcoolice.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reținuți pentru 30 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetaţi penal în baza art. 151 alin.(4) și anume „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”. Conform legislației ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani.

foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green