fdg

Doi bărbați din Bălți, reținuți de CNA pentru trafic de influență! Au cerut 850 de euro de la o persoană pentru un permis de conducere

Doi bărbați originari din Bălți au ajuns în vizorul ofițerilor DGT „Nord” a CNA şi procurorii anticorupție, după ce ar fi pretins şi primit 850 de euro de la o persoană pentru obținerea permisului de conducere.

Potrivit denunțătorului, la începutul lunii ianuarie 2019, bănuiții ar pretins banii sub pretextul că pot influența membrii Comisiei de examinare din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificarea a Conducătorilor Auto Bălți, pentru organizarea susținerii cu succes a examenelor de calificare auto şi eliberarea permisului de conducere, categoria D, E.

Pe faptele denunțate, CNA a pornit urmărirea penală pentru trafic de influență. În prezent bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore. Pe numele acestora a fost deschisă o cauză penală, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 10.000 unități convenționale.

Foto: delfi.lt

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green