hhghg

Doi bărbați din Râșcani „au pescuit” în loc de pește două amenzi contravenționale

Polițiștii de frontieră documentează doi moldoveni care se aflau la pescuit pe malul lacului de acumulare Costești – Stânca, ignorând regulile de aflare în zonă, dar și faptul că este perioada de prohibiție. Incidentul a fost înregistrat în această dimineață.

Patrula Poliției de Frontieră aflată în misiune de serviciu în proximitatea satului Duruitoarea Nouă a observat pe apa lacului o barcă gonflabilă în care se aflau cei doi bărbați. Aceștea au fost solicitați să se apropie de mal pentru a-și justifica prezența în zonă.

S-a constata că cele două persoane erau echipate cu tot ce este nevoie pentru pescuit, mai mult dețineau trei plase din monofilament cu lungimea totală de 200 metri în care era prins pește. Audiați, locuitorii satului Văratic în vârstă de 21 și 39 de ani au afirmat că se aflau acolo în interes personal, asumându-și răspunderea pentru neglijența comisă.

În consecință, uneltele au fost ridicate și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la SPF Cuconeștii Noi. Polițiștii de frontieră au întocmit proces contravențional prin care cei vizați vor achita o amendă de 12 u.c. pentru aflarea fără permis în zona de frontieră. Aceștia mai riscă amendă și pentru pescuit ilicit.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Frumos TITLUL…..

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green