s_a_salvat_singur_de_la_inec_65794300

Doi bărbați și-au pierdut viața la scăldat în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore două persoane și-au pierdut viața la scăldat, informează Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Primul caz de înec a avut loc în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a intrat în iazul din apropierea localității și nu a mai ieșit. Salvatorii au recuperat cadavrul persoanei către ora 15:00 după mai multe ore de căutări.

Un alt caz în care și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a întâmplat în apropierea localității Șerpeni din raionul Anenii Noi. Persoana a murit după ce a intrat în râul Nistru. Cazul a fost raportat Serviciului Situații Excepționale care au întreprins lucrări de căutare pe perimetrul râului, dar fără rezultat. Lucrările de căutare vor continua și pe parcursul zilei de azi.

SPCSE atenționează oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate, întrucât acestea nu sunt amenajate cu stații de salvare. Conform datelor operative de la începutul anului 2017 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața  68 de persoane inclusiv 12 copii.

Imagine simbol: publika.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green