foto-furt-06

Doi frați au ajuns pe mâina Poliției după ce au comis două furturi în sectorul Botanica al capitalei

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica au identificat şi reţinut doi indivizi, bănuiți de comiterea a cel puțin doua furturi pe parcursul lunii ianuarie. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați originari din capitală, cu vârstele de 16 și 24 de ani.

Primul caz a fost înregistrat pe 22 ianuarie, când suspecții au pătruns într-o casă din sectorul Botanica, prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras un calculator, un sistem de supraveghere, un ferestrău „Metabo”, un burghiu electric „Makita”, o șurubelniță electrică și un aparat de sudat,  cauzând victimei un prejudiciu material in sumă de 33.250 lei.

Ulterior, cei doi au pătruns la parterul unui bloc locativ de unde au sustras căruciorul pentru copii, deplasându-se într-o direcție necunoscută. Suma prejudiciului cauzat constituie 1.000 lei.

Bunurile sustrase au fost depistate și ridicate de către polițiști, urmând a fi restituite proprietarilor. În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Bănuiții sunt cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green