crima-barbat-ucis-cu-un-singur-pumn-de-un-necunoscut-6815

Doi indivizi din Cahul au ajuns pe mîina Poliției după ce au agresat un bărbat în capitală

Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani au reținut doi tineri cu vârstele de 23 și 27 ani, originari dintr-o localitate din raionul Cahul. Aceștia sunt bănuiți că au agresat fizic un bărbat. Anterior, cei doi au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt și huliganism.

Potrivit Poliției, în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, în timp ce bănuiții se aflau pe bd. Renașterii Naționale, fiind în stare de ebrietate și încălcând grosolan ordinea publică, au intrat în conflict cu un bărbat în vârstă de 53 ade ani. Ulterior, indivizii i-au aplicat multiple lovituri în regiunea corpului, cauzându-i leziuni corporale.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliul acestora, oamenii legii au depistat hainile cu care erau îmbrăcați indivizii la momentul comiterii infracțiunii. În urma audierilor aceștia şi-au recunoscut vinovăţia şi sunt cercetați penal, pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale, infracțiune care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Foto:gandul.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green