gd

Doi jurnaliști cunoscuți din Rusia și Ucraina au făcut cale întoarsă de pe Aeroportul din Chișinău. De ce nu li s-a permis intrarea în țară

Doi jurnaliști străini au făcut cale întoarsă aseară, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, findu-le interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Este vorba despre Irada Zeynalova, care activează la postul NTV din Rusia, și Roman Shutov, director de programe Detector Media din Ucraina.

Potrivit serviciului de presă al Poliției de Frontieră, jurnalistei lrada Zeynalova nu i s-a permis să intre în țara noastră întrucât aceasta nu și-ar fi putut justifica scopul vizitei. La controlul de frontieră, Zeynalova a declarat că are stabilite întâlniri oficiale în Republica Moldova, însă nu a prezentat și documente care ar confirma asta.

În cazul lui Roman Shutov, reprezentanții Poliției de Frontieră comunică că jurnaistul nu a întrunit condițiile de trecere a frontierei de stat. Mai exact, acesta nu a declarat scopul real al vizitei în Republica Moldova.

Foto: neweasterneurope.eu

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green