ghhg

Doi minori din Cahul, cercetați penal după ce au jefuit în stradă un băiat de 14 ani

Doi minori cu vârstele de 13 și 17 ani, originari dintr-o localitate din raionul Cahul, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectați de comiterea unui jaf.

La data 14 august, oamenii legii au fost alertat de către un minor, care le-a comunicat că a fost jefuit în timp ce se afla pe str. Ion Creangă. La locul faptei, băiatul în vârstă de 14 ani le-a declarat polițiștilor că a fost deposedat de 250 lei și o boxă audio de către două persoane necunoscute lui.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, indivizii au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția cu privire la fapta comisă. Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green