descarcerare1_3

Doi șoferi au decedat în prima zi din acest an în urma a două accidente rutiere produse la Strășeni și în Găgăuzia

Pe parcursul zilei de ieri, salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere.

Primul caz unde a fost necesară implicarea pompierilor a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în apropiere de orașul Strășeni. Conform informației recepționate de Serviciul 901, la ora 14:22, un autoturism de model „Renault Scenic” a derapat de pe traseu. În consecință, conducătorul auto în vârstă de 66 de ani a decedat, iar salvatorii au deblocat din fiare cadavrul persoanei.

Un alt accident cu urmări fatale a avut loc în UTA Găgăuzia. Aici  pe traseul R-38 s-au ciocnit două automobile de model „VW Golf” și „Opel Zafira”. În urma impactului, șoferul din primul autoturism a rămas blocat în fiarele mașinii, fiind necesară descarcerarea acestuia. La fața locului au intervenit salvatorii unității de pompieri din Vulcănești. La scurt timp persoana a decedat în spital.

Toate circumstanțele și cauzele producerii accidentelor de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează conducătorii auto să respecte regimul de viteză, iar în situații de risc să apeleze după ajutor, la Serviciul 901.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green