20190111154417

Doi tineri din Leova, reținuți de Poliția capitalei! Au jefuit luna trecută doi bărbați

Doi tineri cu vârstele de 23 ani şi 25 ani, originari din raionul Leova, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani, după ce la data de 26 decembrie, ar fi jefuit doi bărbaţi.

Forţele de ordine au stabilit că indivizii prin forţarea uşii au pătruns în casa de locuit situată pe str. Caucaz din or. Durleşti, mun. Chişinău, unde cu o rangă metalică au agresat fizic victimele de 25 ani şi respectiv 28 ani, în mod deschis deposedându-i de bani și telefon mobil.

Astfel, prin acţinile lor au cauzat un prejudiciu victimelor în sumă de 2.400 lei. Este de menţionat că suspecţii nu sunt la prima abatere anterior fiind judecaţi pentru furt şi huliganism.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani. Indivizii sunt reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliţie mun. Chişinău.


Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green