foto-8

Doi tineri din Orhei, implicați într-o serie de furturi pe teritoriul capitalei – (VIDEO)

Doi tineri cu vârstele de 22 şi 25 de ani, originari din raionul Orhei au fost reţinuţi de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie ai sectorului Râşcani și sectorului Centru. Aceştia ar fi săvârşit cel puţin 3 furturi pe teritoriul capitalei.

Indivizii au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate într-un  magazin chiar în momentul în care sustrag o maşină de înşurubat în valoare de circa 2.500 lei. Din alt magazin amplasat pe str. M.Varlaam din capitală aceştia au furat un telefon mobil de marcă „Xiaomi’’ care aparţinea unei angajate a magazinului, cauzând victimei un prejudiciu de 4.900 lei.

Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şoseaua Hânceşti , unde profitând de neatenţia victimei, tinerii i-au sustras telefonul mobil de model „Samsung Galaxy J5,” în valoare de 5.000 de lei.

Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor. Conform legislaţiei în vigoare, bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani. De notat că, anterior, aceştia au fost judecaţi pentru consumul substanţelor narcotice.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green