dsd

Doi tineri, reținuți în flagrant într-o bibliotecă din sectorul Buiucani de unde intenționau să fure mai multe bunuri pentru a achita niște datorii

Angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani au reținut și documentat doi indivizi, cu vârstele de 17 și 18 ani, ambii originari din capitală, pentru pătrunderea în incinta unei biblioteci, de unde au încercat să sustragă mai multe bunuri materiale.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, când tinerii au pătruns în biblioteca de pe str. 31 august, prin forțarea ușii de la intrare cu o rangă metalică. Polițiștii au depistat asupra suspecților un rucsac cu mai multe obiecte: șurubelnițe, mănuși de unică folosință, mască, rangă metalică. Aceștia au fost escortați  la inspectoratul de poliție Buiucani pentru audieri și stabilirea circumstanțelor, unde au declarat âcă au săvârșit infracțiunea pentru a achita niște datorii.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 6.000 lei la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

De asemenea, forțele de ordine întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green