fdf

Doi tineri, reținuți pe urme fierbinți pentru comiterea unui jaf în capitală

Un tânăr de 25 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație pentru comiterea unui jaf.

Cazul a avut loc pe data de 11 iunie curent, când indivizii aflându-se pe str. Ginta Latină, au sustras în mod deschis un lănțișor din aur în valoare de 3.000 de lei, după care au dispărut într-o direcție necunoscută.

Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani a apelat imediat serviciul specializat 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii sect. Ciocana, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut la scurt timp suspecții, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașii și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green