viber_image_2019-03-04_11.03.24

Doi tineri suspectați de comercializarea drogurilor au fost reținuți de polițiștii din Sângerei

Doi tineri de 18 și 28 de ani au fost reținuți, fiind suspectaţi de păstrare şi comercializare a drogurilor. Activitatea ilegală a figuranților a fost monitorizată aproximativ o lună de polițiștii și procurorii din Sângerei.

În rezultatul investigațiilor, polițiștii i-au reținut pe suspecți în flagrant în timp ce transportau spre comercializare stupefiante.

În cadrul perchezițiilor efectuate în automobilul cu care se deplasau şi la domiciliile acestora au fost depistate și ridicate aproximativ 300 grame de analog al substanţelor stupefiante „AB-PINACA-CHM”. Pentru un gram de substanțe narcotice suspecții încasau 100 de lei.

Astfel, bărbații ar fi obţinut un profit de 30.000 lei. Drogurile urmau să fie comercializate pe teritoriul raionului Sângerei şi mun.Bălţi.

Învinuiții se află în stare de arest preventiv. Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani închisoare.


Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green