22310140_526457617702497_5686345818766063831_n

Doi vânzători ambulați, luați prin surprindere de inspectorii Serviciului Piscicol! Unul dintre ei s-a prezentat ca polițist, iar apoi a dispărut

Inspectorii Serviciului Piscicol au documentat recent un nou caz de comercializare a peștelui pe Calea Basarabiei din orașul Chișinău.

În urma unui apel parvenit la linia fierbinte, inspectorii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat două puncte vecine ilegale de comercializare a peștelui și racilor.

Unul dintre proprietarii produselor a fost amendat cu 3.000 lei, iar cel de-al doilea, care a refuzat să prezinte un act de identitate, dar s-a prezentat ca polițist, a reușit să dispară de la fața locului. Acțiunile de inspectare continuă.

Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.Fotografia postată de Serviciul Piscicol de Stat.
Foto: sp.gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  La raci bine se prinde… :grin:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green