images_cms-image-000019902_0

Două accidente rutiere în nordul țării: Salvatorii au intervenit pentru a descarcera trei persoane

În seara zilei de ieri, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi pentru a debloca trei persoane care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere în nordul ţării.

Primul caz a avut loc pe traseul M5, în apropierea satului Halahora de Sus, raionul Briceni, unde s-au tamponat două autoturisme de model Volkswagen Passat şi Volkswagen Cady. În urma accidentului rutier ambii conducători auto în vârsta de 55 şi 63 de ani au rămas blocaţi între fiare.

Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 21:49. La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori care au efectuat lucrări de descarcerare a șoferilor din autovehicole deteriorate. Persoanele cu diverse traumatisme în stare de gravitate medie au fost preluate de către Serviciul asistență medicală urgentă pentru ulterioare îngrijii medicale.

Totodată, ieri, la ora 23:40, salvatorii din raionul Şoldăneşti au intervenit pentru a debloca o persoană în vârstă de 43 de ani din autoturismul de model Dacia Logan care s-a tamponat într-un pilon de telecomunicații pe drumul local din satul Poiana. Bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind preluat în mod de urgenţă la spital.

Circumstanțele și cauza producerii accidentelor rutiere urmează a fi stabilite de organele de drept.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green