67388137_2784099754952130_2286181357602209792_o

Două autospeciale noi au completat servantul de intervenţie a pompierilor şi salvatorilor – (VIDEO)

Inspectoratul General al Carabinierilor a transmis în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă două autospeciale de intervenţie. Tehnica specială va fi utilizată în activităţi paşnice pentru salvarea vieţilor omeneşti şi ajutorarea populaţiei în situaţii excepţionale.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a subliniat că semnificaţia deciziei de astazi este foarte importantă si vine sa consolideze strategia conducerii MAI de a redimensiona abordarile care au legatură cu ordinea si siguranţa publică.

Şeful IGSU, Mihail Harabagiu, a menţionat că aceste unităţi de tehnică vor completa servantul de intervenţie a pompierilor şi salvatorilor şi vor fi utilizate pentru prevenirea şi lichidarea situaţiilor de risc.

Mașinile vor putea interveni pentru deblocarea traseelor în caz de intemperii, tractarea mijloacelor de transport ajunse în dificultate, dar şi intervenția la incendii. Autospeciale vor completa servantul de intervenţii din subdiviziunile Căuşeni şi Soroca.


Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green