minora-porno

Două minore, sechestrate într-un apartament din Chișinău și impuse să presteze servicii sexuale

Doi tineri de 22 de ani şi, respectiv, 24 de ani, domiciliați în raioanele Călăraşi şi Fălești, au fost reţinuţi, fiind cercetați penal pentru trafic de copii. Aceștia riscă închisoare de la 10 la 12 ani.

La 29 noiembrie curent, o persoană a sesizat Centrul pentru combaterea traficului de persoane  precum că sora lui  minoră,  este ţinută captivă într-un apartament din mun. Chişinău şi obligată contrar voinţei sale să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi.

Ofițerii de investigații și procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au depistat pe adresa indicată de către declarant două tinere  de 15 şi 16 ani, domiciliate în raioanele Soroca şi Făleşti. Fetele au fost salvate din captivitate, ulterior fiindu-le acordată asistenţa psihologică şi juridică necesară. De asemenea, forțele de ordine au stabilit că una dintre victime era anunţată ca fiind dispărută fără veste din luna iunie 2018.

În cadrul investigațiilor și audierilor s-a stabilit că, de la începutul anului 2018, urmărind scopul exploatării sexuale comerciale și folosindu-se de situaţia de vulnerabilitate, suspecții au recrutat şi au adăpostit mai multe tinere. Indivizii identificau clienții de pe urma anunțurilor plasate pe Internet. Pentru serviciile sexuale prestate acestea primeau de la 600 la 1.000 de lei de la persoană.

Polițiștii continuă acțiunile operative de investigații întru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea altor tinere exploatate de către suspecți.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green