11

Două persoane, printre care un minor, suspectate de săvârșirea omorului din satul Zaim au fost reținute

Un bărbat în vârstă de 27 de ani și un minor de 17 ani, domiciliați în satul Zaim, raionul Căușeni,   au fost reținuți fiind suspectați de omorul unei consătence, în vârstă de 76 de ani.

La 1 aprilie,  poliția din Căușeni a fost sesizată despre faptul depistării într-o gospodărie din  satul Zaim,  a  cadavrului  unei femei.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit identitatea femeii, care s-a dovedit a fi chiar stăpâna casei, care  locuia de una singură. Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice în regiunea capului. De asemenea, în locuință polițiștii au depistat  semne vizibile de furt.

Astfel, ca urmare a amplelor  măsuri speciale de investigații și acțiunilor  de urmărire penală, întreprinse de către ofițerii Inspectoratului național de investigații, în comun cu angajații Inspectoratul de poliție Căușeni, sub conducerea Procuraturii Căușeni, suspecții au fost reținuți. Polițiștii au stabilit că, bănuiții au venit să fure, dar stăpâna i-ar fi prins, astfel aceștia s-au speriat și au lovit femeia în regiunea capului.

În cadrul audierilor unul dintre bănuiți și-a recunoscut faptele.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracţiunii de omor intenționat, iar  bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiți vinovați de instanța de judecată, aceștia riscă  pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani sau detenție pe viață.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green