ccc_0

Droguri și mercur, confiscate de ofițerii de investigații de la doi bărbați din Dondușeni! Indivizii, plasați în arest pentru 30 de zile

Doi bărbați cu vârstele de 24 și 44 de ani, stabiliți cu domiciliul în orașul Dondușeni, au fost reținuți de poliţişti, fiind suspectați de comercializarea drogurilor. Unul dintre suspecți are antecedente penale.

În urma investigațiilor efectuate de către ofițerii de investigații și procurorii din Bălți, s-a stabilit că suspecții comercializau droguri de tip heroina, amfetamina, extazy și marijuana în zona de nord a țării.

Astfel, la 12 ianuarie curent, în urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți la domicilii.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate în locuințele suspecților au fost depistate și ridicate pachete de polietelenă în care se aflau droguri de tip marijuana în cantitate de aproximativ 2 kg, 1.100 lei și o sticlă în care se afla mercur în cantitate de aproximativ 5kg. Valoarea totală a drogurilor confiscate și scoase din circuitul ilicit, este de aproximativ 70.000 lei.

Suspecții sunt arestați  pe un termen de 30 de zile și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani. La moment, se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în comercializarea drogurilor.


Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green