08f4181f71d2291bbfd279e9c3d3fb21

Dumitru Alaiba: Eu nu am avut niciun dubiu că asta îi va fi soarta lui Plahotniuc

„Eu nu am avut nici un dubiu că asta îi va fi soarta lui Plahotniuc.

Și nu am absolut nici un dubiu că Dodon îi va repeta soarta. Doar că va fi ceva mai ușor.”

Această declarație a fost făcută de către deputatul Dumitru Alaiba după ce autoritățile din SUA prin vocea secretarului de stat, Mike Pompeo, i-au impus sancțiuni personale fostului lider democrat Vlad Plahotniuc

„Poate o să începem cu frate-su, Alexandru Dodon – făcut pe vrute pe nevrute partener de afaceri al unui antreprenor extrem de controversat în Vest – clanul Chaika.

Iar între timp Stoianoglo și ceilalți să nu glumească – să se pună pe recuperat banii furați și să îi aducă înapoi acasă, înainte ca aceștia să fie recuperați în bugetul altor state. Oameni vor fi penalizați inclusiv pentru obstrucționare. E și asta o crimă în sine.

Iar celorlalți care acum se ascund în umbra lui Dodon la fel cum alții ca ei se ascundeau în umbra lui Plahotniuc – luați aminte. Lucrurile se schimbă extrem de rapid în țara noastră. Data viitoare ajungem și la voi”, a scris Alaiba în postarea sa de pe facebook.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green