big-bol-utratyi

Echipa Sheriff Tiraspol, în doliu: Un jucător s-a stins din viață la doar 25 de ani

Jucătorul de origine braziliană de la Sheriff Tiraspol, Dionatan Teixeira, s-a stins din viață duminică, 5 noiembrie. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a suferit un atac de cord. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al clubului. 

„În clubul nostru, Dionotan a venit în această iarnă. Vara s-a întors în Brazilia, dar a promis că va reveni. Aranjamentul dintre club și Teixeira a rămas în vigoare. Nu a fost să fie, din păcate, ca acesta să-și continue cariera la Sheriff. El a ajutat echipa noastră să câștige Cupa și să medaliile de aur ale Campionatului. Toată lumea aștepta revenirea lui. Întreaga echipă „Sheriff” este șocată de vestea tragică. Durerea pierderii este mare. Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și prietenilor lui Dionotan. El va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, se arată în comunicatul clubului.

Dionatan Teixeira și-a început cariera la echipa braziliană Londrina. La vârsta de 16 ani a venit în Europa, unde a încheiat un contract cu VSS Košice. Acesta și-a cunoscut apogeul carierei la echipa britanică Stoke City, pentru care a semnat în 2014. La începutul lui 2017 a devenit jucător la Sheriff Tiraspol, însă, în vara acestui an, a plecat în Brazilia, urmând să revină.

Foto: fc-sheriff.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green