yu

Eficientizarea activității mediului de afaceri, discutată de conducerea MEI și reprezentanții „PricewaterhouseCoopers”

Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut o întrevedere cu reprezentanții companiei de servicii profesionale de consultanță și audit – PricewaterhouseCoopers (PwC) din România.

În cadrul ședinței s-a discutat despre stadiul la care se află Republica Moldova privind eficientizarea activității mediului de afaceri și Parcului IT, posibilitățile de îmbunătățire a legislației din domeniu, precum și perspective de cooperare.

„Ne bucurăm de rezultatele Parcului IT și de faptul că suntem cei mai competitivi din regiune. Mereu suntem receptivi să primim consultanță de la partenerii noștri de dezvoltare, orice suport contează, pentru că ne dorim să devenim și mai buni”, a menționat Chiril Gaburici.

La rândul ei, conducerea PwC a încurajat Guvernul Republicii Moldova să elaboreze și în continuare politici care să creeze un mediu favorabil pentru dezvoltarea domeniului IT, precum și să stimuleze tehnologiile disruptive, etc.

Foto: mei.gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Alexei at |

  Tare bun acest Gaburici, sincer, e poate unul din cei mai eficienți miniștri de la noi, vine din business știe cu ce probleme se confruntă oamenii acolo și încearcă să găsească soluții pentru a îmbunătăți condițiile și veni cu facilități pentru cei care vor să investeasză în Moldova !

  Reply
 2. Elena at |

  Moldova e mult avansata in IT si acest domeniu trebuie sprijinit si in continuare.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green