38257337_2065946970312853_5794298808045142016_n

Egor Kreed, în vizită la președintele Igor Dodon înainte de concertul pe care urmează să-l dea astăzi la Chișinău

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a văzut astăzi la Reședința de Stat cu unul din cei mai populari artiști din Federația Rusă, deținătorul mai multor premii muzicale prestigioase, Egor Kreed. Interpretul va susține în această seară un concert la Chișinău. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful statului a scris că salută vizita artistului în țara noastră: „i-am urat succese în activitatea de creaţie, menționînd că este oricând binevenit în Republica Moldova”.

Unul dintre cei mai străluciți artiști ai casei de discuri Black Star, care a cucerit publicul cu hiturile „Самая Самая”, „Невеста”, „Будильник”, vine să cucerească și inimile fanilor din Moldova cu un show fierbinte, astăzi, 2 august, la Fanconi Rivera.

Egor Kreed și-a început cariera de la o vârstă fragedă, însă a reușit să obțină un succesul de invidiat în scurt timp. La moment, acesta face parte din renumitul label rusesc „Black Star”. Tânărul în vârstă de 24 de ani este adorat de milioane de adolescente, iar fiecare dintre producțiile sale muzicale numără zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Concertele sale au loc întotdeauna cu sala arhiplină, ceea ce demonstrează că publicul este înnebunit după el.

Fotografia postată de Igor Dodon.Fotografia postată de Igor Dodon.
Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Canadian at |

  Da si adolescentii nu-l adora?

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green