sf

Euro scade puternic în raport cu moneda națională! Cursul valutar pentru începutul acestei săptămâni

Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 18 iunie, un curs oficial de 19,44 lei pentru un euro și 16,76 lei pentru un dolar american, cu 36 bani mai puțin și, respectiv, cu un ban mai mult decât la sfârșitul săptămânii trecute.

Vineri, băncile comerciale și casele de schimb cumpărau 100 de euro, în medie, cu 1.954 lei și îi vindeau cu 1.970 lei, în timp ce 100 de dolari costau la cumpărare, în medie, 1.675 lei, iar la vânzare 1.688 lei.

nmbh

Leul românesc și hrivna ucraineană au astăzi o rată de schimb de 4,17 lei și, respectiv, 63 de bani. Rubla rusească este cotată la prețul de 26 de bani.

Grafic: curs.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. maria rojcov at |

  nu as vrea sa ofensez pe nimeni dar….. sa dus un suler de la conducerea BNM si a venit altul banca nationala ecsplica ce fel de crestere a leului in raport cu valutele S, si EUR cind preturile la marfuri, producte lumina motorina absolut la tot cresc pe zi ce trece ii nenorociti pe cei de peste hotare care muncescsi le devalorizati veniturile si pe astia din tara care cu leul asta valoros al bancii nationale nu poti cumpara nimic ce viata dulce avem.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green