foto-img_3090

Executivul a numit doi secretari generali adjuncți ai Guvernului și șase secretari de stat în cadrul ministerelor

Guvernul a aprobat numirea a doi secretari generali adjuncți ai Executivului și a șase secretari de stat în cadrul a cinci ministere. Prim-ministrul Pavel Filip le-a urat succes în activtate persoanelor numite, menționând că Guvernul mizează pe experiența și capacitățile acestora în realizarea obiectivelor stabilite.

Astfel, în funcțiile de secretar general adjunct ai Guvernului au fost aprobate candidaturile lui Adrian Ermurachi și a lui Mihail Casapu.

foto-_j0a5545 foto-_j0a5543

Totodată, la Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în funcția de secretar de stat în domeniul afaceri consulare și drept internațional a fost numită Carolina Perebinos, iar la Ministerul Finanțelor, în funcția de secretar de stat în domeniul bunei guvernări, control financiar public intern, contencios, active ale statului, achiziții publice și reglementare a sectorului financiar – Viorica Pricop.

foto-_j0a5468 foto-_j0a5503

La Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au fost numiți doi secretari de stat: în domeniul politicilor și produselor de origine vegetală – Vasile Luca, iar în domeniul protecției mediului și resurselor naturale – Valentina Țapiș.

foto-_j0a5511_0 foto-_j0a5516_0

De asemenea, Dumitru Mînzărari va fi secretar de stat în domeniul politicii de apărare și cooperare internațională în cadrul Ministerului Apărării, iar Angela Cutasevici va fi secretar de stat în domeniul educației în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

foto-_j0a5527Foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green