ultima-ora-cel-putin-o-persoana-a-decedat-in-urma-unei-explozie-intr-o-alimentara-de-pe-strada-armeneasca-1521538598

Explozie într-un magazin din centrul capitalei: Doi bărbați au decedat. Poliția oferă detalii – (VIDEO)

UPDATE: Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost adus astăzi în stare de urgență la Institutul de Medicină Urgentă. Acesta a avut de suferit în urma exploziei produsă în centrul capitalei.

Bărbatul s-a ales cu mai multe răni. Potrivit medicilor, pacientul se află în stare stabilă este în procesul de investigatii în Departamentul de Medicină Urgentă pentru a fi examinat și a primi asistenţa medicală specializată corespunzătoare.

UPDATE: Șeful Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, a susținut un briefing de presă în contextul exploziei produsă azi în centrul capitalei. Potrivit acestuia, apelul la 902 a parvenit la ora 11:08.

„Din informațiile acumulate de la martorii incidentului, unul din bărbații decedați a intrat în magazin și a luat 10 pachete de țigări. Acesta a mers spre tejghea, unde i s-a cerut să achite, însă el a refuzat și s-a îndreptat spre ieșire. În acest moment, fie din mână, fie din rucsac, a căzut un obiect care a explodat”, a declarat Pînzari.

Șeful IGP a comunicat că puterea de distrugere a fost îndreptată spre stradă, unde era un bărbat identitatea căruia încă nu a fost stabilită. Acesta a fost străpuns de elementele explozibilului, decedând pe loc.

Pînzari a mai adăugat că a fost stabilită identitatea bărbatul care a intrat în magazin cu obiectul explozibil. Acesta este locuitor al mun. Chișinău în vârstă de 50 de ani, care a avut antecedente penale.


Video: privesc.eu

UPDATE: „Încă o persoană a decedat în urma exploziei”, anunță Poliția Republicii Moldova.


Video: basarabia.md

O explozie a avut loc cu puțin timp în urmă în centrul capitalei. Potrivit imaginilor video postate pe o rețea de socializare incidentul s-a soldat cu câțiva răniți și cel puțin o persoană decedată. 

Din primele informații se cunoaște că explozia a survenit în urma detonării accidentale a unei grenade într-un magazin alimentar de pe strada Armenească.

Foto/Video: unimedia.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green