NVE00028

Femeie, reţinută şi cercetată penal pentru pungăşie! A sustras din buzunarul unui tânăr portmoneul în timpul călătoriei cu troleibuzul

Ofiţerii de investigaţii au identificat şi reţinut o femeie în vârstă de 45 ani, anterior judecată pentru infracţiuni patrimoniale, originară din Capitală. Aceasta este bănuită că ar fi furat un portmoneu din buzunarul unui tânăr de 21 de ani, în timp ce se deplasa cu troleibuzul nr.22.

Potrivit declaraţiei victimei, care s-a dovedit a fi locuitor a orașului Ştefan Vodă, în timpul deplasării cu troleibuzul pe strada I. Creangă, a depistat lipsa portmoneului, iar momentul sustragerii acesta spune că nu l-ar fi observat. În momentul reţinerii persoanei suspecte, poliţiştii au depistat asupra ei bunurile furate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru pungăşie. Bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Măii tare e mareee…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green