Afis_FZB_16-2

Festivalul „Zilele Basarabiei”, la Timișoara: Artiştii moldoveni Zdop şi Zdup şi Nicoleta Nuca au cântat la deschidere

Un concert susţinut de artiştii moldoveni Zdop şi Zdup şi Nicoleta Nuca a fost organizat, vineri seara, de Primăria Timişoara sub semnul Centenarului, în deschiderea Festivalului „Zilele Basarabiei”.

Evenimentul a avut loc pe o scenă amplasată în Piaţa Unirii, din centrul oraşului, fiind organizat de către Primăria Timişoara, în colaborare cu Organizaţia Studenţilor Basarabeni, transmite Mediafax.

Concertul susţinut în aer liber de artiştii basarabeni Zdop şi Zdup şi Nicoleta Nucă reprezintă primul eveniment de amploare organizat de municipalitatea timişoreană pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. De asemenea, evenimentul a avut loc în deschiderea Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, ajuns la ediţia cu numărul XVIII.

Festivalul „Zilele Basarabiei” are loc la Timişoara, în perioada 23 – 27 martie, iar în ediţia din acest an este sărbătorită Marea Unire.

„Festivalul reuneşte, deja de 18 ani, artişti, actori, studenţi şi elevi talentaţi, din cele două ţări româneşti: România şi Republica Moldova, promovând cultura, gastronomia şi tradiţiile româneşti”, comunică Organizaţia Studenţilor Basarabeni.

Foto: banatulazi.ro

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green