12

Filip: Avem ședințe săptămânale cu PSRM

Pavel Filip, liderul PD, ne spune despre cum decurg ședințele săptămânale cu socialiștii.

„De obicei, cele două fracțiuni parlamentare se întâlnesc în serile de luni ale fiecărei săptămâni”. Aceste declarații au fost făcute în cadrul emisiunii Politica, la TV8

După ce democrata Violeta Ivanov a fost surprinsă ieșind de la Președinție, Pavel Filip a fost întrebat cu cine poartă dualoguri democarații: cu socialiștii sau cu șeful statului?

Discutăm cu PSRM. Întâlnirile au loc la Parlament, împreună cu speakerul Zinaida Greceanîi. Periodic poate participa și premierul Ion Chicu, poate participa și președintele Igor Dodon, nu este neapărat de fiecare dată să fie. Dodon a fost la câteva întrevederi. Ne străduim o dată pe săptămână. Nu este o zi fixată, dar în majoritatea cazurilor este luni seara…poate fi și marți sau mercuri, dar să fie înainte de ședințele plenare”, a spus Filip.

Întrebat de rolul premierului și a președintelui în aceste ședințe, liderul PDM a spus că în Parlament urmează să vină proiecte din Guvern și este nevoie de consultații. „Sunt inițiative legislative care vin de la Guvern și este firesc ca premierul să se asigure că aceste inițiative vor avea suportul majorității parlamentare”, a punctat Filip.

 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green