jhk

Filip Kirkorov, decorat de Igor Dodon cu titlul onorific „Artist al Poporului”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu marele artist din Federația Rusă, Filip Kirkorov, care se află în Moldova la invitația șefului statului, pentru a participa la Festivalul Căpșunelor și Mierii din satul Sadova.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, Igor Dodon i-a conferit interpretului de muzică ușoară, compozitorului și producătorului din Federația Rusă titlul onorific „Artist al Poporului”. În context, șeful statului i-a urat succese în activitatea de creaţie și a subliniat că este oricînd binevenit în țara noastră.

Menționăm că, Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova. Totodată, marele artist este compozitorul piesei cu care trupa ”DoReDoS” a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional Eurovision-2018, precum și a susținut și promovat activ trupa în cadrul acestei competiții muzicale, în rezultat interpreții moldoveni ajungînd în top 10 din cele 43 de țări participante la concurs.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Ce personalitate importanta, tocmai președintele nostru trebuia să-l onoreze!!!!. :mad: :twisted:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green