hq720-640x360

Fiul Allei Vengher, care s-a dat în spectacol la o petrecere trăgând dintr-o armă, a scăpat doar cu o amendă de 3.000 de lei

Igor Vengher, tânărul care în timpul unei petreceri într-un local din capitală și-a scos arma din buzunar și a tras de câteva ori în aer a fost amendat cu 60 de unități convenționale, echivalentul a 3.000 lei. Procurorii municipali i-au clasat dosarul penal și au cerut tragerea lui la răspundere contravențională, scrie Deschide.md.

Procurorul-șef al municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefraț, a declarat pentru sursa citată că procurorii au constat lipsa elementelor de huliganism penal și i-au atribuit doar infracțiunea de huliganism contravențional.

Un element important care a favorizat decizia acuzatorilor de stat este faptul că arma acestuia nu era de foc, ci doar un pistol pneumatic. În plus, aventura tânărului nu a generat careva prejudicii materiale sau fizice celor prezenți la petrecere.

Amintim că incidentul a avut loc în luna iulie 2017. Atunci, inconjurat de mai multe tinere care danseaza pe mese, aflat în localul mamei sale, Alla Vengher, tânărul și-a scos arma din care a tras în sus de cel puțin 10 ori.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green