6

Flashmob la Judecătoria Buiucani: Membrii PAS, nemulțumiți de tergiversarea examinării „dosarului Shor”! Susținătorii primarului de Orhei au organizat propriul protest – (VIDEO)

Reprezentanții Partidului „Acțiune și Solidaritate” au organizat astăzi un flashmob în fața sediului Judecătoriei Buiucani, manifestându-și nemulțumirea față de tergiversarea examinării dosarului în care figurează Ilan Shor – principalul beneficiar al „miliardului furat”, conform rapoartelor de investigație realizate de compania americană Kroll.

Potrivit liderului PAS, autoritățile amână intenționat examinarea dosarului în care este cercetat penal primarul de Orhei. „Au trecut șase luni de când s-a dat decizia instanței, iar dosarul se reține aici. Cerem să vină judecătorul care s-a ocupat de acest caz, ca să-l întrebăm de ce pentru o infracțiune atât de mare s-a dat o sentință atât de mică. În toată această perioadă am observat că el este privilegiat”, spune Maia Sandu.

De partea cealaltă, mai mulți susținători ai controversatului om de afaceri și a președintelui partidului care îi poartă numele, s-au adunat în același loc și au protestat față de acțiunea organizată de membrii PAS. Oamenii au scandat „Maia vorbește, Ilan muncește”, „Unu doi, unu doi, Maia Sandu la gunoi”.

La rândul său, Maia Sandu a menționat că mulțimea a fost adusă  organizat cu autobuze, fapt care, potrivit ei, demonstrează încă o dată că „se cheltuie bani pentru a manipula opinia public”.


Foto/Video: privesc.eu

Răspândește știrea!

5 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Nu contează are nu are familie, ea este un om onest, arată la lume ce se petrece în guvernare, dar susținători liu Shor sunt niște marionete…

  Reply
 2. Anonymous at |

  Atîta timp căt au sa aibă nevoie de Şhor atîta timp dosarul o sa fie tărăgănat…

  Reply
 3. Ilie at |

  Flashmob cu 10 oameni în cruce, fuuu rușine, și ei sse mai screm după asta și spun că au susținere din partea oamenilor, unde vă este bre suportul ?

  Reply
 4. Nina at |

  De ce Flashmob daca pina acum protestau? Sau mai nu protesteaza contra celor care o finantau la prezidentiale.

  Reply
 5. timofei at |

  daca n-are familie, si-n perioada sarbatorilor tot proteste face…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green