64706933_600984737090660_8015209504700366848_n

Fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, vrea să-și lanseze partid

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, care și-a prezentat ieri oficial demisia din funcție a anunțat astăzi pe rețelele de socializare că intenționează să-și facă partid. 

„Odată cu demisia mea de onoare din funcția de conducător al Poliției Naționale și declararea intenției de evoluare pe dimensiunea politică am început să primesc mii de mesaje de la voi întru susținerea pasului responsabil pe care l-am făcut, dar am primit și câteva mesaje de la diverse partide politice extraparlamentare, cu propunerea preluării conducerii acestora, deoarece au mare încredere în mine și ar fi onorați să conduc în continuare anume partidul lor, fiind încrezători ca vom avea mari succese.

Sunt onorat și vreau să mulțumesc tuturor celor mii de persoane care mi-au susținut decizia și am fost profund marcat de mesajele primite, dar și recomandări și vreau repetat să mulțumesc pentru atitudine, încredere și respect, promit că nu o să vă dezamăgesc. Cu siguranță îmi propun să examinez programele acestor “oferte”, să discut cu actualii lideri despre politici, ideologie, scopuri, valori, etc”, scrie Cavcaliuc pe pagina sa.

În context, fostul șef adjunct al IGP a solicitat opinia susținătorilor săi, întrebându-i cum ar trebui să procedeze: „Dragi internauți, cum credeți că ar trebui să procedez? Să accept una dintre propuneri, sau să încep de la zero toată procedura și să înregistrez un partid nou?”.

Foto: Gheorghe Cavcaliuc via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green