refaeli

Fotomodelul israelian Bar Refaeli va prezenta ediţia de anul acesta a Eurovision

Supermodelul israelian Bar Refaeli a fost desemnată să prezinte concursul muzical Eurovision, desfăşurat anul acesta la Tel Aviv, informează Agerpres

Manechina de 33 de ani împreună cu alţi trei prezentatori israelieni vor găzdui spectacolul desfăşurat în perioada 14-18 mai, au anunţat vineri postul public de televiziune israelian Kan, care va difuza evenimentul, şi Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune, gazda concursului.

Refaeli a devenit celebră după ce a ajuns pe coperta revistei Sports Illustrated, în 2007. Supermodelul este cunoscut şi pentru relaţia de mai mulţi ani pe care a avut-o cu vedeta de la Hollywood Leonardo DiCaprio. În 2015, s-a căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra, iar cei doi au împreună doi copii.

Ediţia de anul trecut a Eurovision a fost câştigată de cântăreaţa israeliană Netta Barzilai şi ca atare concursul va fi găzduit în 2019 de Israel.

Israel a mai câştigat în alte trei ocazii, în 1978, 1979 şi 1998, când cântăreaţa transgender Dana International a obţinut trofeul cu melodia „Diva”.

Foto: alliancefr.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green