fj

Galbur, Calmâc și Balan revin în Guvern! Au fost numiți în calitate de consilieri de stat în Cabinetul Filip

Ex-ministrul de Externe și cel al Economiei, dar și șeful Biroului de Reintegrare revin în Guvern. Despre aceasta a anunțat astăzi premierul Pavel Filip în debutul ședinței Cabinetului de Miniștri. 

De această dată, Andrei Galbur, Octavian Calmâc și Gheorghe Balan vor face parte din echipa de consilieri ai prim-ministrului Republicii Moldova.

Andrei Galbur, ex-ministru al afacerilor Externe și Intergării Europene a fost numit consilier în probleme de politică externă, Octavian Calmâc, fostul ministru al Economiei, a devenit consilier în aspectele economice, iar Gheorghe Balan, ex-viceprim-ministru pentru Reintegrare, a fost numir consilier în problemele de reintegrare.

Totodată, Pavel Filip a anunțat că Eremei Priseajniuc, consilier al premierului în domeniul combaterii corupției, va prelua funcția de șef al Corpului de control al prim-ministrului.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

6 Comentarii

 1. Pop Mihai at |

  Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  Reply
 2. Sisssssss at |

  Daca Filip are incredere in ei, pai nu vad dece sa ne deranjeze pe no acest lucru.

  Reply
 3. Anonymous at |

  Departe au plecat, dupa ușa din spate și ua intrat pe cea din față. :oops:

  Reply
 4. Anonymous at |

  Departe au plecat, dupa ușa din spate și ua intrat pe cea din față.

  Reply
 5. Olga at |

  Si care este sitirea? Pentru ca dupa importanta este tot asa de importanta ca si zodiacul de la ora 8 dimineata.

  Reply
 6. Daniel at |

  activitatea lor chiar și de pînă acuma la ministerele pe care le-au condus nu au ridicat nici un semn de întrebare..

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green